dimarts, 16 de febrer de 2010

Funcionament de l'escola Joan Salvat Papasseit

A la meva escola, Joan Salvat Papasseit, hi ha diversos tipus d'activitats.


Els horaris són:
De dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 17:00. Per alguns nens i nenes que, les seves mares/pares no poden portar-los o anar-los a recollir a l'hora que comença l'escola etc tenim un servei de guarderia pels matins, de 8:00 a 9:00.

Cada dia, fem assignatures diferents com per exemple:
Matemàtiques, Català, Castellà, Anglès, etc que les variem cada hora.

Al matí, fem les dues primeres hores assignatures, després tenim 30 minuts de pati, quan s'acaba fem 30 minuts de lectura, i finalment fem una altra hora d'assignatura. Per alguns nens i nenes que no poden anar a menjar a casa, tenim un servei de menjador.

A la tarda, fem dues hores d'asignatures.


A l'escola, tenim una setmana cultural, en la que cada any treballem un tema diferent, l'any passat per exemple van treballar "un mar de llengües" y aquest any, treballarem el "circ". També fem altres activitats, com: danses, cucanyes pels petits, etc.Els de sisè, aquest any fan una obra de teatre, que la faran també per la setmana cultural.


I també fem moltes excursions!, com per exemple, aquest any hem anat al cosmocaixa, també els de 5é i 6é de colònies a la neu!! i ancara ens queden moltes més excursions.

1 comentari:

  1. Hola Nuria jo crec que ho has fet molt bé,
    imaginat que jo no sigues d'aquesta escola,
    segur que ho hauria entes molt be, per mi felicitats has fet un bon treball!!

    ResponElimina