dimarts, 16 de febrer del 2010

Un assasinat al Carnaval de Venecia Ultím capítol


Al dia següent la policia buscava rastres del fugitiu. Les pistes, que va deixar el cotxe els van portar fins a la caseta de guàrdia de la policia. Van entrar a la casa i es van trobar al policia mort.
El president es va escapar per la finestra, creien que era un suicidi. Al dia següent, a la comisaria, van trobar la paret tacada de sang. En ella estava escrit: " Tornaré...".
El dijous es van trobar a la dona del president morta.Van pensar que era el guardaespatlles, perquè era l'unic que tenia accès a la casa del president. Van anar a buscar-lo a casa seva i el van trobar mort.
- I ara quí era?- es van preguntar tots els policies.
En aquell moment es va escoltar una veu molt baixa que deia:
- Sóc jo...- i es van sentir com s'obria la porta i es tancava amb un cop molt fort.
Al dia següent hi va haver una conferència en la que tenia que parlar el president però no es va presentar. De cop, va esclatar una bomba, que es va instal.lar a la comisaria i va quedar tota destrosada. Va ser una catàstrofe tot el cos de policia va morir menys els que tenien festa i no van assistir a la conferència del president .Això ja era nolt greu. Van venir tota la força militar de Venècia,
Van anar a casa del president i van trobar fotos de les persones que havien mort. També van trobar on instal.lar la bomba i el següent atemptat era en un lloc on hi havia una bomba nuclear. En el planol posava:
1-Agafar la bomba nuclear.
2-Portar-la a Venècia
3-Anar a un altre país i esclatar la bomba

Sandro Boticcelli
(El President de Venècia)
Justament va entrar a casa i va veure als policies, el van detenir.
En el jutjat una persona del públic, la mare de la dona de Boticcelli, va agafar una pistola va matar al president i després es va suicidar.

2 comentaris:

  1. Arnau m'agradat molt la vostre historia.
    Per què no feu més?

    Soc jo el Juan Carlos

    ResponElimina
  2. I a tu també Carlos et dic lo maiteix que a l'Arnau

    ResponElimina